Blodcancerförbundet gav mig äran och förtroendet att berätta utifrån mitt personliga och mitt yrkesperspektiv om vad det kan innebära att vara närstående.

 YOGALEKTIONER

Kundaliniyogalektioner i Tyresö Yogacenter som ligger i Älta, Grustagsvägen 5, bakom/ovanför Dustry in.

OBS ändrade datum

Start: 5 februari 2023

Dag & Tid: Söndagar kl 17.30-18.45. Undervisning 5,12,19 februari samt 12, 19 och 26 mars. Uppehåll vecka 8 + 9. 
Antal tillfällen: 6 ggr
Pris: 1250 kr

Även möjlighet till drop-in vid enstaka tillfällen, 250,- per gång.

Anmäl dig via Tyresö Yogacenters hemsida, www.tyresoyogacenter.se

Du behöver inte vara närstående för att delta, alla är välkomna!


PRIVATA SAMTAL OCH BEHANDLING

Du är välkommen på enskilda samtal eller lektioner för att få ett skräddarsytt upplägg utifrån dina behov. Vi träffas på Tyresö Yogacenter i Älta eller vi ses i Trosa.

Du är välkommen att boka ett individuellt samtal innan eller efter ett retreat. Vid vistelse i Trosa kan du förlänga ditt besök med en övernattning i Trosa. På så sätt kommer du ner i varv ännu mer och tar hand om dig lite extra.

ON-LINE KONTAKT

Om du vill träffa mig men inte har möjlighet att komma till Stockholm eller Trosa kan vi träffas digitalt. Det mesta går att genomföra på detta sätt.

RETREATS

Under hösten 2022 och tidig vår 2023 organiserar jag inte några gruppretreats men du är hjärtligt välkommen att höra av dig för ett individuellt upplägg. Du kan komma till mig i Stockholm eller i Trosa, eller så kommer jag till dig - digitalt går (nästan) allt att lösa!

Tiderna för våren 2023 kommer snart.

En-dags retreats äger rum mellan ca 10 - 16.30, lite beroende på när de delatagare som åker kommunalt anländer. Vid dåligt väder är vi mest inomhus. Om vädret tillåter är vi ute så mycket som möjligt i närheten av yogastudion i Älta (Nacka) eller vår stuga på ön utanför Trosa. Lunchen serveras också där.  Kostnad 850,- p/p.

Jag kommer även att ordna helgretreats i samarbete med Stensunds fölkhögskola. Kostnad 1450,- p/p för lördag/söndag, 2000, - p/p för fredag kväll - söndag eftermiddag.

Om du önskar att jag kommer till en annan plats i Sverige är detta fullt möjligt, om du ordnar med lokal. Och mycket går som sagt att göra digitalt nu för tiden. Priserna anpassas så klart utifrån upplägget.

Priserna är inklusive förmiddags- och eftermiddagsfika och lunch, boende, frukost och middag vid helgretreats samt lite informationsmaterial. Vi kommer att vara ute så mycket som möjligt så ta med med kläder efter väder.

Minimum antal deltagare 6 personer, max 10. Vi är noggranna med handhygien. Munnskydd finns för den som önskar.

Mer information får du när du anmäler dig. Du får gärna höra av dig redan nu om du har frågor eller funderingar, eller om du vill anmäla ditt intresse med önskemål om datum. Även andra datum går att boka.

Se vidare under fliken Rehabilitering- Möjligheterna och Anmälan och kontakt.

ÖVRIGT

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig för att diskutera ett skräddarsytt upplägg för 1-15 personer. Det gäller föreläsningar, yogalektioner, workshops, samtal och retreats, och kombinationer av dessa, digitalt eller på plats.

 

Dela den här sidan