Blodcancerförbundet gav mig äran och förtroendet att berätta utifrån mitt personliga och mitt yrkesperspektiv om vad det kan innebära att vara närstående.

Och Nacka Värmdö Posten skrev denna artikel. För att se hela artikeln se under fliken Rehabilitering.

YOGALEKTIONER utifrån kundalini tekniker

Jag samarbetar med Älta/Tyresö Yogacenter Peaceful Younity som ligger i Älta, Grustagsvägen 5, bakom/ovanför Dustry in. Du behöver inte vara närstående för att delta, alla är välkomna! Anmäl dig via Älta/Tyresö Yogacenters hemsida, www.tyresoyogacenter.se. 

Vi kommer att göra sköna fysiska rörelser utifrån dina egna förutsättningar, andningsövningar, smaka på meditation och på mantrasång och så får du vila till de vackra tonerna av min härliga trumma och gongen.Nya tider kommer snart


För övrigt får du gärna höra av dig om du är intresserad av en eller flera lektioner tillsammans med några vänner eller arbetskamrater. Pris efter överenskommelse.WORKSHOPS/MINI RETREATS

Lördag 18 maj kl 10-13 i yogastudion i Älta


Du är hjärtligt välkommen till en härlig eftermiddag med väldigt lite prat, med mycket vila, andningsövningar, mjuk yoga, skratt, gråt, tystnad, meditation, musik och gemenskap. Är du närstående och/eller befinner du dig i en belastande situation, är du trött och sliten, behöver du enkla verktyg för att få vardagen att lättare gå ihop? Du är välkommen precis som du är, du deltar utifrån dina egna fysiska, mentala och känslomässiga förutsättningar. Inga måsten, inga krav, inget tyckande, allt är bra.

Yogamattor, kuddar och filtar finns. Ta på dig mjuka, sköna kläder som du känner dig bekväm i. 

Ta med en vattenflaska med lock och mellanmål/snacks. Té finns.

Kostnad 500,- p/p. Du vill kanske komma tillsammans med en familjemedlem eller kompis?

Mer information via mail eller telefon, se under kontaktuppgifter.

Anmälan: www.tyresoyogacenter.se

Om du vill läsa vad tidigare deltagare tyckte och få mer information: se vidare under fliken Rehabilitering - Möjligheter.


Varmt välkommen!🙏🌸


Hittar du inte vad du söker, har du andra önskemål, förslag, idéer - hör gärna av dig, så diskuterar vi fram en lösning! Min verksamhet behöver växa och jag är mycket tacksam om du vill hjälpa mig med det!


Dela den här sidan