Jag har min verksamhet dels i samarbete med  Älta/Tyresö Yogacenter Peaceful Younityi Älta, Nacka, och dels håller jag sommartid till precis utanför Trosa, en pittoresk liten stad i Sörmland. Närheten till naturen gör att vi kan promenera i skogen, meditera vid sjöar och hav, kan ha fikastunder eller enkel lunch och samtidigt njuta av naturens dofter och ljud, känna vind, sol, träd, mossa och gräs. I Trosa finns det dessutom många möjligheter till andra aktiviteter och till boende.

 

Sommartid och fina dagar kommer vi att vara ute så mycket som möjligt, vid dåligt eller kallt väder är vi lite mer inomhus. 


AKTUELLA 3 TIMMARS MINI-RETREATS i Älta

Lördag 18 maj kl 10-13


Du är hjärtligt välkommen till en härlig eftermiddag med väldigt lite prat, med mycket vila, andningsövningar, mjuk yoga, skratt, gråt, tystnad, meditation, musik och gemenskap. Är du närstående och/eller befinner du dig i en belastande situation, är du trött och sliten, behöver du enkla verktyg för att få vardagen att lättare gå ihop? Du är välkommen precis som du är, du deltar utifrån dina egna fysiska, mentala och känslomässiga förutsättningar. Inga måsten, inga krav, inget tyckande, allt är bra.

Kostnad 500,- p/p. Du vill kanske komma tillsammans med en familjemedlem eller kompis?

Mer information via mail eller telefon, se under kontaktuppgifter.

Anmälan: www.tyresoyogacenter.se

Se vidare under fliken AKTUELLT

Varmt välkommen!🙏🌸


SAGT OM MINI-RETREATS AV TIDIGARE DELTAGARE 

Äntligen fick tröttheten utrymme. Jag kunde inte sluta gäspa.

Harmoni. Gemenskap. Man vill inte gå härifrån.

Jag blev så lugn. Jag var i en annan värld när du spelade trumma. Och retreaten hade ju allt: vila, fysiska övningar, andning, skog, mantrasång - helt perfekt!

Jag har aldrig gått i tystnad. Man hör mycket mer och känner alla dofter! 

För mig var det en mycket skön dag. Så här i efterhand märker jag att den första timme med vila och att lyssna och ta in tungtrummans klang var en upplevelse som stack ut lite ut över det vanliga. Jag kommer att minnas den. Det var skönt och mycket avkopplande. Gav utrymme för vila utan så mycket tankar.


Denna måndag var totalt annorlunda än förra veckan. Lugnet håller i sig. Jag har fått massa små verktyg.

Tack för en härlig dag. Jag fick med mig ett inre lugn som jag burit med mig och som hjälpt mig att hantera besvärliga situationer under arbetsveckan. Jag kommer få god användning av meditationövningarna i kommande stressiga tidsperioder. Varmt tack också för din värme och ditt omtänksfulla bemötande.


Samtalet i skogen gav många reflektioner. De andras tankar och berättelser gav förståelse för hur andra men också en själv kan fungera. Några tankar har jag tagit med mig under veckan. Särskilt den om vikten av att ta hand om sig.


ALLMÄNN INFORMATION OM MÖJLIGA INSATSER

Det mesta går att göra digitalt! Och jag kan komma till er om ni ordnar med lokal.

Mina målgrupper är närstående och efterlevande.

1-1½ timme individuellt upplägg med samtal och/eller övningar enligt yoga- och/eller västerländskt psykologiskt perspektiv. Riktpris 900,-/timme.

Samtalsgrupp, minst 4 deltagare. Anordnas på plats eller digitalt. Ca. 5 tillfällen. Mest lämpat för patientföreningar och företag. Pris beroende på antalet deltagare och tillgång till eller hyr av lokal.

En eller flera dagars rehabiliteringsretreat i grupp, minimum 4 personer. En-dags retreats äger rum ca 10.30 - 16.30, beroende när deltagarna kan vara på plats utifrån ev. resan med kommunaltrafik. Innehållet styrs av gruppens behov men kan bestå av psykologiska förklaringsmodeller, yogapass, meditation, andningsövningar och vistelse i naturen. 

Längre vistelser är förstås möjliga. För att verkligen komma ner i varv, ha möjlighet till att njuta av naturen, av Trosa och omgivning och samtidigt kunna ta hand om dig i lugn och ro och tillgodogöra dig rehabiliteringen i lugn takt kan det kanske passa med en mini-semester? Då kan du förlänga din rehab med ett individuellt upplägg, t.ex. med en dag innan och/eller efter gruppretreaten.

Min verksamhet är inriktad på närstående men om du vill ta med din av funktionsnedsättning/sjukdom drabbade närstående, din partner, en annan familjemedlem eller en vän är den förstås hjärtligt välkommen! Fokus i retreaten ligger dock på dig som närstående.

En halv/hel dag workshop/föreläsning/handledning. Exempelvis för närstående i patientföreningar, vårdpersonal, personer som är närstående till närstående. Fokus kan då ligga mer på information/prova på/att lära sig, och inte på egen rehabilitering. 

Jag erbjuder även personalaktiviteter. Det kan inkludera yoga, meditation, föreläsningar, övningar etc.

Hittar du inte vad du söker, har du andra önskemål, förslag, idéer - hör gärna av dig, så diskuterar vi fram en lösning! Min verksamhet behöver växa och jag är mycket tacksam om du vill hjälpa mig med det!


Se vidare under Anmälan och kontakt

 

 

 

Dela den här sidan