Min utbildning till yogalärare är baserad på Kundaliniyoga men jag följer inte alltid ett rent kundalini-upplägg. Jag ger kundaliniyogalektioner, se nedan, men i mina retreats använder jag mig av övningar och tekniker som jag vet och har erfarit fungerar väl utan ett rent kundaliniperspektiv. För övrigt tar jag bestämt avstånd från allt som har kommit upp kring Kundaliniyoga under 2020. Därför kallar jag mig enbart för certifierad yogainstruktör.

Yogan jag undervisar är för alla och passar in i vår vanliga vardag. Den kombinerar fysiska positioner, andningstekniker och meditationer. Yogaövningarna kan utföras av ALLA. Du behöver ingen speciell erfarenhet för att delta för att du alltid arbetar utifrån dina egna förutsättningar. Om du vill kan du sitta på en kudde eller en stol. Det är ingen tävling och handlar inte om prestation. Ögonen är slutna och din upplevelse kommer inifrån.

Ett yogapass består av en kort uppvärmning följd av en sekvens av övningar som var och en tar 1-3 minuter. Der fysiska passet avrundas med djupavslappning där du ligger skönt på din matta och vilar under en filt så att effekterna av de fysiska övningarna kan integreras. Efter det följer en stunds meditation som oftast utgörs av olika andningsövningar, ibland kombinerade med ett mantra.

Min förhoppning är att du genom mina pass lär dig några övningar som ger dig lugn och energi så att du orkar med din vardag. Jag hoppas att du hittar möjligheter att själv göra övningar då och då, eller kanske till och med regelbundet...

Varje retreat har inslag av vila, samtal, andningsövningar, yoga, meditation och musik. 

AKTUELLT

KUNDALINIYOGALEKTIONER


Jag samarbetar med Älta/Tyresö Yogacenter Peaceful Younity som ligger i Älta, Grustagsvägen 5, bakom/ovanför Dustry in. Du behöver inte vara närstående för att delta, alla är välkomna! Anmäl dig via Älta/Tyresö Yogacenters hemsida, www.tyresoyogacenter.se.


Onsdagar lunchyoga 11.45 - 12.45. Mjuk yoga, avslappning och lite klang. Ej Kundaliniyoga. Uppehåll vecka 44 (höstlov).

Onsdagar kvälssyoga Kundalini kl 19 - 20.15. Datum 11 oktober, 25 oktober.

Söndagar Kundaliniyoga 10.30 - 11.45. Datum 8 oktober, 22 oktober.

Ny planering efter höstlovet.


För klippkort eller bokning av drop in via www.tyresoyogacenter.se


Se vidare under fliken AKTUELLT


3½ TIMMARS MINIRETREAT


Lördag 11 november

Söndag 10 december


Se vidare under fliken AKTUELLT.


Dela den här sidan