Min utbildning till yogalärare är baserad på Kundaliniyoga men jag följer inte alltid ett rent kundalini-upplägg. Jag använder mig av övningar och tekniker som jag vet och har erfarit fungerar väl. För övrigt tar jag bestämt avstånd från allt som har kommit upp kring Kundaliniyoga under 2020. Därför kallar jag mig enbart för certifierad yogainstruktör.

Yogan jag undervisar är för alla och passar in i vår vanliga vardag. Den kombinerar fysiska positioner, andningstekniker och meditationer. Yogaövningarna kan utföras av ALLA. Du behöver ingen speciell erfarenhet för att delta för att du alltid arbetar utifrån dina egna förutsättningar. Om du vill kan du sitta på en kudde eller en stol. Det är ingen tävling och handlar inte om prestation. Ögonen är slutna och din upplevelse kommer inifrån.

Ett yogapass består av en kort uppvärmning följd av en sekvens av övningar som var och en tar 1-3 minuter. Der fysiska passet avrundas med djupavslappning där du ligger skönt på din matta och vilar under en filt så att effekterna av de fysiska övningarna kan integreras. Efter det följer en stunds meditation som oftast utgörs av olika andningsövningar, ibland kombinerade med ett mantra.

Min förhoppning är att du genom mina pass lär dig några övningar som ger dig lugn och energi så att du orkar med din vardag. Jag hoppas att du hittar möjligheter att själv göra övningar då och då, eller kanske till och med regelbundet...

Varje retreat har några inslag av andningsövningar, yoga, meditation och musik. 

Aktuellt

Jag startar Kundaliniyogalektioner i Tyresö Yogacenter som ligger i Älta, Grustagsvägen 5, bakom/ovanför Dustry in. Du behöver inte vara närstående för att delta, alla är välkomna!

OBS ändrade tider!

Start: 5 februari 2023

Dag & Tid: Söndagar kl 17.30-18.45. Lektioner 5, 12, 19 februari samt 12, 19 och 26 mars. Uppehåll vecka 8+9.
Antal tillfällen: 6 ggr
Pris: 1250 kr

Även möjlighet till drop-in vid enstaka tillfällen, 250,- per gång.

Anmäl dig via Tyresö Yogacenters hemsida, www.tyresoyogacenter.se

Sat Nam.

Dela den här sidan